ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΕΡΡΑ ΣΑΝΤΑ - Χαιρετισμός Γενικού Διευθυντή

fr.-Zacheusz-Dulniok-photo.jpeg

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,

Σε λίγες ώρες το πρώτο κτύπημα του κουδουνιού θα σημάνει την έναρξη των μαθημάτων για το νέο σχολικό έτος 2020 – 2021. Για τους νεοεισερχόμενους μαθητές, αυτό σημαίνει μια καινούρια, διαφορετική πρόκληση, την οποία και ελπίζω ότι θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία.

Από τον περασμένο Μάρτιο, βρεθήκαμε όλοι αντιμέτωποι με τον κίνδυνο της πανδημίας που ταλαιπωρεί το παγκόσμιο. Ευχαριστούμε τον Θεό που το πολυαγαπημένο μας νησί δεν έχει βιώσει τους κινδύνους που έχουν βιώσει άλλες χώρες.

Από την αρχή, η διοίκηση του σχολείου και το διδακτικό προσωπικό πράττουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του σχολείου μας, των εγκαταστάσεων αλλά και των ίδιων των μαθητών, ενεργώντας πάντοτε υπό τους κανονισμούς των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας της Κύπρου. Κάθε ημέρα είναι για όλους μας μία καινούργια πρόκληση καθώς καλούμαστε να ζήσουμε με τον ιό COVID-19 αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να μην απωλέσουμε το αίσθημα ανθρωπιάς μας και να διατηρήσουμε την ελπίδα.

Σας διαβεβαιώ αγαπητοί μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και συνάδελφοι ότι θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για την ομαλή έναρξη και λήξη του ακαδημαϊκό έτους σε ένα ασφαλές και ευτυχές περιβάλλον.

Από την αρχή του μηνός Ιουλίου, στο σχολείου μας εκτελούνται εργασίες ανακαίνισης. Ευελπιστούμε ότι οι εργασίες ανακαίνισης θα συνεχίσουν ως έχουν προγραμματιστεί και το επόμενο σχολικό έτος 2021 – 2022 θα μας βρει να εγκαινιάζουμε τις καινούργιες μας εγκαταστάσεις.

Φέτος, με γνώμονα πάντοτε την καλύτερη συνεργασία σχολείου, γονέων και κηδεμόνων έχουμε αποφασίσει να εισαγάγουμε μια καινούρια ηλεκτρονική πλατφόρμα με το όνομα ‘Classter’. Με τη χρήση αυτού του συστήματος, η μεταξύ μας επικοινωνία και συνεργασία θα επικαιροποιηθεί και θα γίνει πιο αποτελεσματική.

Εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά στην μάθηση και εμβάθυνση στις αξίες που αποτελούν τον χαρακτήρα–ρητό του σχολείου μας: ΑΡΕΤΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Είθε ο Θεός να σας ευλογεί όλους

Ειρήνη και καλό

Fr. Zacheusz M. Dulniok, OFM

Γενικός Διευθυντής Κολεγίου Τέρρα Σάντα

logo.jpg