ΚΟΛΕΓΙΟ ΤΕΡΡΑ ΣΑΝΤΑ - Χαιρετισμός Γενικού Διευθυντή

fr.-Zacheusz-Dulniok-photo.jpeg

Αγαπητοί Μαθητές και Καθηγητές

Ο χρόνος των καλοκαιρινών διακοπών πέρασε πολύ γρήγορα. Πάντοτε νοιώθω ότι οι υπέροχες στιγμές φεύγουν πολύ γρήγορα ενώ οι δυσάρεστες δεν τελειώνουν ποτέ. Συμφωνείτε κι εσείς μαζί μου;

Είμαστε πολύ ευλογημένοι και πρέπει να είμαστε ευγνώμονες προς το Θεό επειδή μπορούμε να ξεκινήσουμε τη σχολική χρονιά με ασφάλεια και με υγεία, ενώ ο κόσμος γύρω μας αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και υπάρχουν χώρες όπου τα παιδιά δεν μπορούν ούτε και φέτος να πάνε σχολείο. Ας προσευχηθούμε όλοι ότι αυτή η Πανδημία με τον Covid-19 θα τελειώσει πολύ σύντομα και θα μπορούμε να συνεχίσουμε τα μαθήματά μας και να φτάσουμε μέχρι το τέλος του εκπαιδευτικού μας προγράμματος χωρίς καμία διακοπή.

Καθώς αρχίζει αυτή η σχολική χρονιά 2021-22, θα ήθελα να σας καλωσορίσω και πάλι πίσω στο Κολλέγιο Τέρρα Σάντα και θα ήθελα να εκφράσω τις ευχές μου για μία καλή, επιτυχημένη και γόνιμη χρονιά. Ειδικότερα, θα ήθελα να καλωσορίσω τους νέους μαθητές και τους καθηγητές και ελπίζω ότι θα νοιώσετε σαν στο σπίτι σας κοντά μας.

Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα έχουμε μία εξαίρετη συνεργασία μαζί και ανυπομονώ για αυτήν.

 

 

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Μαζί με τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Κολλεγίου Τέρρα Σάντα θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά σας, όχι μόνο για να ακολουθήσουν το σχολικό πρόγραμμα αλλά και για να τους διδάξουμε πώς να γίνουν υπεύθυνοι και άξιοι με σεβασμό πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Με μεγάλη μου χαρά, προσκαλώ ειδικότερα τους γονείς των παιδιών του νηπιαγωγείου μέσα στο ανακαινισμένο μέρος του σχολείο. Ελπίζω ότι τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά θα απολαμβάνουν την εκπαίδευση τους στις νέες εγκαταστάσεις και θα διασκεδάζουν μαζί.

Ας δουλέψουμε όλοι μαζί: Εκπαιδευτικοί, Μαθητές, Γονείς και Κηδεμόνες – για να πραγματοποιήσουμε τις σωστές αξίες αυτού του σχολείου: ΑΡΕΤΗ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.

 

Father Zacheusz M. Dulniok, OFM

Γενικός Διευθυντής

 

Λευκωσία, 01.09.2021

logo.jpg