ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ - Χαιρετισμός Διευθυντή 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ
P5312197.JPG

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας, που επιδίωξή μας είναι να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο με σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της σχολικής μας κοινότητας.

Εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2021-2022 σας απευθύνω θερμούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς. Οι συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία κατά τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς και τα ακραία περιβαλλοντικά φαινόμενα που παρατηρούνται σε ολόκληρη την υφήλιο εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, μας φέρνουν αντιμέτωπους με ιδιαίτερες προκλήσεις.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο εγώ όσο και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα εργαστούμε με ζήλο και αφοσίωση για την επίτευξη των στόχων της σχολικής μας μονάδας, αλλά και της εκπαίδευσης γενικότερα. Οι συνθήκες που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολες, αλλά θα αγωνιστούμε και θα τα καταφέρουμε να αναδειχθούμε νικητές!

Επίκεντρο των προσπαθειών μας αποτελεί η παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες, ώστε να οικοδομούν στέρεα μορφωτικά θεμέλια που στηρίζονται στις εμπειρίες τους, στη θετική στάση απέναντι στη μάθηση, στη συμμετοχή, στη συνεργασία, την αλληλεπίδραση μεταξύ μαθητών- εκπαιδευτικών.

Θα είναι μεγάλη η χαρά μας αν στην προσπάθειά μας αυτή, σας έχουμε συνεργάτες, βοηθούς και συνοδοιπόρους στο δύσκολο τούτο έργο μας.

Για οτιδήποτε προκύψει, μη διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε με επισκέψεις στο σχολείο για άμεση ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς, όταν αυτό γίνει εφικτό είτε τηλεφωνικά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά για την άψογη συνεργασία και τη σημαντική σας προσφορά στο δύσκολο έργο που επιτελούμε. Εύχομαι σε όλους και σε όλες σας καλή και καρποφόρα σχολική χρονιά, πρόοδο, υγεία και ευτυχία στην προσωπική και στην οικογενειακή σας ζωή.

logo.jpg