ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ - Χαιρετισμός Διευθυντή 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητά μου παιδιά,

 

Το κουδούνι σήμανε την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020. Με θέρμη

σας καλωσορίζω στο Κολέγιο Τέρρα Σάντα. Όλοι εμείς, οι καθηγητές σας, οι καθηγήτριές σας κι εγώ προσωπικά θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειαστείτε, άγρυπνοι συνοδοιπόροι στο μονοπάτι της γνώσης και της επιτυχίας. Όι προσδοκίες σας είναι στόχοι μας και τα όνειρά σας ευχές μας. Να θυμάστε πάντα ότι το μυστικό της επιτυχίας φωλιάζει σε δύο μονάχα λέξεις, την υπομονή και την επιμονή.

 

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και η νέα σχολική χρονιά να χαραχτεί στο μυαλό και στην καρδιά σας με τα πιο φωτεινά χρώματα.

Με απέραντη  αγάπη

Ευαγόρας Αριστοτέλους

Διευθυντής Γυμνασίου – Λυκείου

6.9.2019

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓOΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας,

Το νέο σχολικό έτος 2019-2020 μόλις ξεκίνησε και μαζί του πυροδοτείται και ο κοινός μας αγώνας για την πρόοδο των παιδιών μας! Σας απευθύνω τον εγκάρδιο χαιρετισμό της βαθύτατης αγάπης και εκτίμησής μου, μαζί με τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες που εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια την μόρφωση των παιδιών σας στα δικά μας χέρια.

Σας διαβεβαιώνω ότι η αγαστή μας συνεργασία, η οποία στηρίζεται σε πολύ γερά θεμέλια, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αυταπάρνηση. Οι κοινές μας προσδοκίες, μάς καθιστούν όλους υπεύθυνους για την από κοινού συμβολή μας στην εξελικτική πορεία των παιδιών σας, που είναι και δικά μας πνευματικά παιδιά. Κύριο μέλημά για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας είναι η απρόσκοπτη και

εποικοδομητική κατάκτηση της κορυφής της αρετής και της γνώσης σε ένα περιβάλλον ήρεμο και ασφαλές, που διέπεται απο πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω την βοήθειά σας ώστε τα παιδιά μας:

  • να προσέρχονται καλά μελετημένα στο Σχολείο.

  • να τηρούν πιστά τους εσωτερικούς κανονισμούς του Σχολείου.

Ολοι μας, και ο ίδιος προσωπικά, θα είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για όλα όσα σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Εύχομαι από καρδιάς να έχουμε μία δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά.

Ευαγόρας Αριστοτέλους

Διευθυντής Γυμνασίου – Λυκείου

6.9.2019

ΣΗΜ.: Για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας θερμά παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την Ιστοσελίδα μας:     www.terrasantacy.com

Powered by GOOiZ