ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ - Χαιρετισμός Διευθυντή 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ
P5312197.JPG

Αγαπητά μου παιδιά,

 

Η οικογένεια του Κολεγίου Τέρρα Σάντα σας υποδέχεται με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά για ακόμη μια σχολική χρονιά. Όλοι εμείς, οι καθηγητές σας, οι καθηγήτριες σας και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε δίπλα σας, σε όλες τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες σας, τις χαρές και τις λύπες σας. Είναι ευκαιρία σήμερα να θέσετε νέους στόχους κι εμείς οι δάσκαλοί σας θα είμαστε μαζί σας για να σας στηρίζουμε και να σας εμπνέουμε, ώστε να αποκτήσετε εντιμότητα, υπευθυνότητα, πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, στο πλαίσιο των στόχων και προσανατολισμών της παιδείας.

 

Σας εύχομαι απο καρδιάς μία δημιουργική σχολική χρονιά, πηγή έμπνευσης και κοιτίδα γνώσης!

 

Με απέραντη  αγάπη

Ευαγόρας Αριστοτέλους

Διευθυντής Γυμνασίου – Λυκείου

8.9.2020

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓOΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών μας,

Η ημέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί τη μετατροπή του χώρου από άψυχο κτήριο σε πεδίο συμβάντων και δραστηριοτήτων. Γίνεται οργανισμός και πάλλεται από το άγχος του μαθητή και της μαθήτριας της πρώτης τάξης, την ελπίδα του τελειόφοιτου, την αγωνία του δασκάλου και την προσδοκία του γονιού.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς πυροδοτεί και τον κοινό μας αγώνα για πρόοδο των παιδιών μας! Κοινή μας επιθυμία η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μαθητές και μαθήτριες μας, στα παιδιά μας που εσείς εμπιστεύεστε στα χέρια μας για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες.

Όλοι μαζί θα κάνουμε ότι μπορούμε με στόχο την απρόσκοπτη και επικοδομοιτική κατάκτηση της κορυφής της αρετής και της γνώσης σε ένα περιβάλλον ήρεμο και ασφαλές.

Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Κολεγίου μας και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι φωτεινός φάρος τωνπροσπαθειών μας!

Εύχομαι απο καρδιάς να έχουμε μια ασφαλή, δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά.

Ευαγόρας Αριστοτέλους

Διευθυντής Γυμνασίου – Λυκείου

8.9.2020

ΣΗΜ.: Για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας θερμά παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την Ιστοσελίδα μας:     www.terrasantacy.com

logo.jpg