ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2019-2020


Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020. Σήμερα, σε μία σεμνή τελετή και ακολουθώντας πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα τιμήσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου εκφράζοντας τον αστείρευτο σεβασμό μας για την δύναμη και το ήθος που επέδειξαν υπερβαίνοντας όλες τις αντίξοες συνθήκες που συνάντησαν στον δρόμο τους λόγω του COVID-19.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου μας, Fr. Zacheusz M. Dulniok OFM, ο Διευθυντής Γυμνασίου και Λυκείου, κύριος Ευαγόρας Αριστοτέλους καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων, κύριος Κωνσταντίνος Σαββίδης, με την ευχή οι τελειόφοιτοί μας να έχουν ένα λαμπρό μέλλον, όπως ακριβώς αξίζει στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά. Οι πρωτεύσαντες μαθητές, Δημήτρης Πιριπίτσης και Γιώργος Γρηγορίου, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για όλα όσα διδάχθηκαν στην σχολική τους πορεία.

Όλοι εμείς, διευθυντές, καθηγητές, καθηγήτριες και μέλη του διοικητικού προσωπικού σας ξεπροβοδίζουμε με μία ευχή, η οποία πηγάζει από την απέραντη αγάπη μας για όλες και όλους σας:

Να πάτε στο καλό Απόφοιτοι του 2020!

Ε.Ν. 26/06/2020

logo.jpg