Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019. Σήμερα, με πρωτοβουλία του Επιτρόπου Προεδρίας και Ανθρωπιστικών Θεμάτων, κυρίου Φώτη Φωτίου, και μέσα στα πλαίσια της συνέχισης του Μνημονίου Συνεργασίας για την διατήρηση του Κολεγίου Τέρρα Σάντα ως πρότυπου σχολείου του Πανεπιστημίου Κύπρου, πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου συνάντηση με τον Πρύτανη, Δρ. Τάσο Χριστοφίδη και τον πρόεδρο του τμήματος Επιστημών της Αγωγής, Δρ. Λεωνίδα Κυριακίδη. Στη συνάντηση, παρουσία του Συντονιστή για Θέματα Θρησκευτικών Ομάδων στο Υπουργείο Παιδείας, Δρ. Κυπριανού Λούη, παρέστησαν οι εκπρόσωποι της Λατινικής και Μαρωνιτικής Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων, κυρία Αντονέλλα Μαντοβάνη και κύριος Γιαννάκης Μούσας αντίστοιχα. Το Κολέγιο Τέρρα Σάντα εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής, Fr. Zacheusz M. Dulniok, ο Διευθυντής Γυμνασίου και Λυκείου, κύριος Ευαγόρας Αριστοτέλους και η Διοικητική Λειτουργός, κυρία Φωτεινή Ομήρου.


Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην συνεργασία της Σχολής μας με το Πανεπιστήμιο Κύπρου με απώτερο σκοπό την ολόπλευρη και ουσιαστική εκπαίδευση των παιδιών μας. Παράλληλα, αποφασίστηκε ο ορισμός Μικτής Επιτροπής για την προετοιμασία και συγγραφή νέου μνημονίου.


Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση του Κολεγίου Τέρρα Σάντα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα, κ. Φώτη Φωτίου, για την αμέριστη στήριξή του, και σε όλους τους συμμετέχοντες για την εποικοδομητική τους στάση.


Ε.Ν 2/12/2019

logo.jpg