Συνάντηση με την Ιταλική Πρεσβεία

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019. Σήμερα, μέσα στα πλαίσια σύσφιξης των σχέσεων του Κολεγίου Τέρρα Σάντα με την Ιταλική Πρεσβεία και κατ’ επέκταση με τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ιταλίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των Εκπροσώπων της Ιταλικής Πρεσβείας, των κυρίων Tommaso Coniglio και Rocco Pace και της Διεύθυνσης του Κολεγίου μας, του Γενικού Διευθυντή Fr. Zacheusz M. Dulniok, του Διευθυντή του Γυμνασίου και Λυκείου, κυρίου Ευαγόρα Αριστοτέλους, της Διευθύντριας του Δημοτικού κυρίας Ερασμίας Ρουσσιά, της Διοικητικής Λειτουργού, κυρίας Φωτεινής Ομήρου και των Καθηγητριών της Ιταλικής Γλώσσας, κυρίας Τάνιας Πολίτη και κυρίας Ράνιας Καραγιαννίδου.


Ακολουθούσε εποικοδομητική συζήτηση για τις προοπτικές εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης του σχολείου μας, την ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών και την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών στην Ιταλία με σκοπό την προώθηση της ιταλικής γλώσσας και κουλτούρας. Παράλληλα, συζητήθηκε διεξοδικά η έναρξη προγράμματος ανταλλαγής μαθητών μεταξύ του Κολεγίου μας και σχολείων της Ιταλίας.


Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την δέσμευση της Ιταλικής Πρεσβείας ότι θα είναι παρούσα στην ενημερωτική συνάντηση για τα προγράμματα σπουδών των Ιταλικών Πανεπιστημίων.

Ε.Ν. 19/11/2019

logo.jpg