Παρουσίαση υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019. Σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολεγίου μας, έλαβε χώρα παρουσίαση υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού εν όψει της αυριανής Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, με θέμα «Τουρισμός και Επαγγέλματα».

Την παρουσίαση παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης του Γυμνασίου με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους συμμετέχοντας με ζήλο στην συζήτηση που ακολούθησε. Τα παιδιά αντάλλαξαν απόψεις για τον σημαίνοντα ρόλο του Τουρισμού, για το τι αρέσει και τι όχι σε έναν τουρίστα που επισκέπτεται την Κύπρο καθώς και για την αξία της Συνεργασίας για τον Τουρισμό και το Περιβάλλον. Την παρουσίαση πλαισίωσαν εύστοχες εικόνες και έξυπνα βίντεο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες Ελίνα Χριστοφίδου και Ροδούλα Αντωνίου για την άρτια παρουσίαση και τον ενθουσιασμό που μετέφεραν στα παιδιά μας.

Ε.Ν 26/9/2019


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Α' Γυμνασίου 2021-2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις εισδοχής στην Α΄ Γυμνασίου του σχολείου μας, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, από τις 15:00 – 18:30. Οι εγγραφές ξεκινούν α

Powered by GOOiZ