Παρουσίαση Σύνθεσης στο 10ο Παγκύπριο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύνθεσης Μάριου Τόκα-Κώστα Μόντη

Παρουσίαση Σύνθεσης Κολεγίου Τέρρα Σάντα στο 10ο Παγκύπριο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύνθεσης Μάριου Τόκα-Κώστα Μόντη


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, το 10ο Παγκύπριο Μαθητικό Φεστιβάλ Σύνθεσης Τραγουδιού «Μάριος Τόκας – Κώστας Μόντης» 2018-2019, στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία. Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, με συνδιοργανωτή και χορηγό το Κοινωφελές Επιστημονικό και Πολιτιστικό Ίδρυμα «Φώτος Φωτιάδης». Στο Φεστιβάλ το Κολέγιο Τέρρα Σάντα παρουσίασε τη δική του σύνθεση με το τραγούδι «Ξύλινη Βάρκα».


Τους στίχους έγραψε ο μαθητής της Β’ Λυκείου Γιώργος Γρηγορίου και την ενορχήστρωση ανέλαβαν οι μαθήτριες Κλειώ Καρπασίτη και Βάνα Χαπεσιάν της Γ’ και Α’ Λυκείου αντίστοιχα. Στην παρουσίαση συμμετείχαν επίσης οι:


Ιωάννα Κυρμίζη (φωνή)  Κλειώ Καρπασίτη (φωνή και βιολί)  Αντώνης Εμμανουήλ (βιόλα)  Γιώργος Γρηγορίου (φλάουτο)  Τζουμάνα Ελ-Μπακρή (φλάουτο)  Άντρεα Άχχα (ηλ. κιθάρα)  Εμμανουήλ Εμμανουήλ (κοντραμπάσο)

Τόσο τα παιδιά όσο και η υπεύθυνη καθηγήτρια Μουσικής κα Άννα Καλογήρου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την εκπροσώπηση του Σχολείου μας στο Φεστιβάλ!
logo.jpg