Λεπτές αποχρώσεις ενσυναίσθησης που δείχνουν την ανθρώπινη ποιότητα των μαθητών μας.

Το Κολέγιο Τέρρα Σάντα συγχαίρει τους μαθητές Α΄ και B΄ κύκλου για την πρωτοβουλία τους να πραγματοποιήσουν βιντεάκι στο οποίο δηλώνουν την αλληλεγγύη τους προς την Ιταλία για την κατάσταση, την οποία βιώνει. Το βιντεάκι πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, δεδομένων των συνθηκών, από παιδιά της Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού καθώς και Γ΄ Γυμνασίου υπό την καθοδήγηση και τον συντονισμό της καθηγήτριάς τους Τάνιας Πολίτη. Το βιντεάκι στάλθηκε στην Πρεσβεία της Ιταλίας στην Κύπρο.


Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν επιδεικνύοντας από την αρχή ως το τέλος συνέπεια, υπευθυνότητα αλλά κυρίως ενθουσιασμό. Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που επέλεξαν να συμμετέχουν εκφράζοντας με διαφορετικό τρόπο την συμπαράστασή τους.


Να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών που μας στήριξαν στην όλη διαδικασία καθώς επίσης τη διοίκηση και τη διεύθυνση του σχολείου που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν αυτή την ιδέα.


Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, όμως, πάει στους Γιώργο, Κυριακή , Ναταλία, Λευτέρη, Κίρα, Αντωνία, Ιάσονα, Αριάδνη, Μιχάλη, Αδωνη, Γιώργο, Τζόζεφ, Λεωνίδα, Οδυσσέα, Ιωάννη, Αργυρώ, Ρωμανό, Ιόλη, Αντρέα, Μιχάλη, Άνδρεα, Σοφία, Μιχάλη, Αλέξανδρο, Ιωάννα, Ηλιάδα, Λυδία, Μυρτώ, Ιωάννα, Βασιλική.


Σας ευχαριστούμε που μέσα από τις γλυκιές σας φωνές μάς θυμίσατε ότι τα όνειρα και η ελπίδα είναι τα μόνα που δεν μολύνονται, δεν νοσούν!!!


Τ.Π. 09/04/2020logo.jpg