Κύβος Ρούμπικ: Διαγωνισμός στο Κολέγιο Τέρρα Σάντα

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020. Σήμερα το Κολέγιο Τέρρα Σάντα φιλοξένησε με απόλυτη επιτυχία έναν ακόμη διαγωνισμό του «World Cube Association». Ο Κύβος Ρούμπικ, το τρισδιάστατο μηχανικό πάζλ, η λύση του οποίου απαιτεί υπομονή, ταχύτητα και ευφυΐα, είχε την τιμητική του. Η προσέλευση των διαγωνιζομένων ήταν μαζική. Συνολικά συμμετείχαν 67 νεαροί λάτρεις του Κύβου Ρούμπικ από 14 χώρες. Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές:


Μιχάλης Ελευθεριάδης, Στ΄

Άλεν Αντρεασιάν, Δ΄

Χρήστος Κυθρεώτης, Β3

Τζόζεφ Ελ Μπάκρη, Ε΄

Δημήτρης Μιχαήλ, Α1

Ορέστης Κρασιάς, Β3

Ο μαθητής της Β2, Τάιλερ Χόκσον, συνέβαλε, μαζί με τους συμμετέχοντες, στην ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού.


Ιδιαίτερη στιγμή του διαγωνισμού ήταν η κατάρριψη του εθνικού ρεκόρ από τον τελειόφοιτο μαθητής μας, Μιχάλη Ελευθεριάδη, ο οποίος απέσπασε αρκετά βραβεία στις κατηγορίες επίλυσης του Κύβου Ρούμπικ. Σημειωτέον ότι ο Μιχάλης πρόσφατα έλυσε τον κύβο Ρούμπικ κρεμασμένος ανάποδα, μέσα στα πλαίσια του Guinness World Record.


Ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής Fr. Zacheusz M. Dulniok OFM, o Διευθυντής του Γυμνασίου και Λυκείου, κύριος Ευαγόρας Αριστοτέλους, η Διοικητική Λειτουργός, κυρία Φωτεινή Ομήρου, τα μέλη της Γραμματείας και όλοι οι Καθηγητές και Καθηγήτριες συγχαίρουμε από καρδιάς όλους τους διαγωνιζομένους και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν όλες τους τις προσδοκίες. Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά τo κανάλι Alpha Κύπρου και την δημοσιογράφο Όλγα Κωνσταντίνου που βρέθηκαν στον χώρο εκδηλώσεων του Κολεγίου μας για την δημοσιογραφική κάλυψη του διαγωνισμού.


Ε.Ν. 23/02/2020logo.jpg