Αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς γονείς και μαθητές

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπημένοι μου μαθητές/τριες,


Με το παρόν μήνυμα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου θα είναι η τελευταία μου μέρα στο σχολείο. Από τον επόμενο μήνα θα υπηρετώ πλέον την εκπαίδευση από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Έγραψα και έσβησα πολλές φορές αυτό το αποχαιρετιστήριο μήνυμα, γιατί η φιλολογική μου πένα δυσκολεύεται να αποτυπώσει τη συγκίνηση και τα ανάμεικτα συναισθήματά μου.

Αγαπητοί γονείς, σας ευχαριστώ που σε αυτό το δύσκολο ταξίδι σας είχα συνταξιδιώτες, με μοναδική έγνοια τα παιδιά μας. Γνωριστήκαμε, συνεργαστήκαμε, χαρήκαμε, λυπηθήκαμε. Μέσα από όλα αυτά όμως, εισέπραξα την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη σας. Κρατώ μέσα μου τις καλύτερες στιγμές μας και τη φιλία μας.

Αγαπημένοι μου μαθητές/τριες, σας ευχαριστώ εγκάρδια για αυτά που μου μάθατε και που με κάνατε να αισθανθώ. Σας ευχαριστώ που με εμπιστευτήκατε και σας υπόσχομαι ότι η σκέψη μου και η καρδιά μου θα είναι πάντα μαζί σας. Στις σχολικές αίθουσες, στις φωνές και στα γέλια σας, αλλά και στις ανησυχίες σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι οι δύο αξιόλογοι συνάδελφοι που θα με αντικαταστήσουν, ο κος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η κα Ειρήνη Πασιουλή, θα σας αγκαλιάσουν με την ίδια αγάπη και σύντομα θα οικοδομήσετε και μαζί τους μια άριστη σχέση.

Είστε τυχεροί, αγαπημένοι μου, γιατί πλαισιώνεστε από άξιους καθηγητές και καθηγήτριες, γεμάτους αγάπη για εσάς και έγνοια για το μέλλον σας. Βρίσκονται στο πλάι σας με επαγρύπνηση, ετοιμότητα και επαγγελματισμό για να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που προκύπτει.

Με τις ευλογίες του Father Zacheusz Dulniok και την υποστήριξη της Διοικητικής Λειτουργού κας Φωτεινής Ομήρου, αλλά και της Γραμματείας μας Φωστήρας Σωκράτους, το σχολείο μας είναι θωρακισμένο με ετοιμοπόλεμο προσωπικό για να παράξει εκπαιδευτικό έργο, να αντιμετωπίσει επιτυχώς τα προβλήματα που προκύπτουν και να αξιοποιήσει νέες ιδέες προς όφελός σας.

Τέλος, αφήνοντας στο τιμόνι του σχολείου σας, τον κο Ευαγόρα Αριστοτέλους, τον Διευθυντή μας, τον «δάσκαλό» μου, τον φίλο μου, δεν μπορώ να έχω καμία αμφιβολία ότι το σχολικό σας ταξίδι θα συνεχιστεί χωρίς εμπόδια και αναταράξεις.

Κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα. Μια ελπιδοφόρα αρχή! Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου, οικογένεια του Τέρρα Σάντα!

Με απέραντη αγάπη

Θεοδώρα Κουννή

logo.jpg