Ανακοίνωση Έναρξης Σχολικής Χρονιάς 2020-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Με χαρά και συναίσθηση ευθύνης θα υποδεχτούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας τη Δευτέρα, στις 7 Σεπτεμβρίου, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021. Ιδιαίτερο καλωσόρισμα στα παιδιά της Α’ Γυμνασίου, τα οποία θα υποδεχτούμε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία.

Όλα τα παιδιά, αναμένεται να παρουσιαστούν στο σχολείο με την στολή τους για να παραλάβουν τα βιβλία τους και να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους. Το ωράριο των μαθημάτων θα ακολουθηθεί κανονικά από την πρώτη μέρα (7:40 - 13:50).

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021 αρχίζει με πολλές προκλήσεις και ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα πράξουμε τα δέοντα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας καθώς και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των μαθητών και μαθητριών μας και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κολεγίου μας.

Η ομαλή εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος, προϋποθέτει τον σεβασμό απλών κανονισμών. Η τήρηση των κανονισμών συμβάλλει στην καλλιέργεια αυτοπειθαρχίας και στάσεων καλού πολίτη. Παρακαλούμε να έχουμε τη συμβολή των οικογενειών στην προσπάθεια αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι από πλευράς μας θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να αισθάνεται κάθε παιδί ασφάλεια, φροντίδα και αγάπη απολαμβάνοντας ευκαιρίες για μάθηση και πρόοδο.

Ο Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου Fr. Zacheusz M. Dulniok, ο Διευθυντής του Γυμνασίου - Λυκείου κος Ευαγόρας Αριστοτέλους και η Διοικητική Λειτουργός κα Φωτείνη Ομήρου σας καλωσορίζουν ξανά στο σχολείο μας και εύχονται να έχουμε μια ασφαλή, ωφέλιμη και δημιουργική χρονιά!

Θ. Κ.

25/08/2020

logo.jpg