ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΓ/Μ: 10/2020-21

17 Νοεμβρίου 2020

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


Αγαπητοί συνεργάτες, γονείς, κηδεμόνες, φίλοι, μαθητές/ τριες ,


Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 από τις 8:30 μέχρι τις 10:30, θα μεταβούμε στο Κέντρο Αίματος Έγκωμης για να πραγματοποιηθεί αιμοδοσία για τη φετινή σχολική χρονιά, η οποία θα είναι ανοικτή για όλα τα μέλη του σχολείου, τους μαθητές (άνω των 17 ετών), τους κηδεμόνες και το κοινό.

Όσοι μαθητές/ τριες επιθυμούν να δώσουν αίμα, θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη γραπτή συγκατάθεση των γονέων/ κηδεμόνων τους. Η δήλωση συγκατάθεσης κηδεμόνα θα πρέπει να επιστραφεί υπογεγραμμένη στη γραματεία του σχολείου, μέχρι τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με τις συμβουλές από το Κέντρο Αίματος, όλοι όσοι προτίθενται να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, θα πρέπει πριν την έναρξη της διαδικασίας να προγευματίσουν. Επίσης, όταν θα προσέρχονται για αιμοδοσία, να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα αιμοδότη.

Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη σημαντικότατη αυτή προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Σας παρακαλούμε, όσοι γονείς, κηδεμόνες, φίλοι και συνεργάτες ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, δηλώστε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του σχολείου μέχρι και τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, και παρακαλείσθε οπως παρευρεθείτε στο Κέντρο Αίματος Έγκωμης στις 3 Δεκεμβρίου από τις 8:30 μέχρι τις 10:30 .

Από το Τμήμα Εθελοντισμού

Γιώργος – Τόμμυς Χρυσοστόμου

logo.jpg